Nyheter

Då och då postar vi nyheter här på sidan, men oftast på Facebook. Det kan vara tips och trix för dig som själv underhåller din hemsida, presentation av kundcase eller erbjudanden som vi tror passar dig.

Aktuella webbsidor till salu

Aktuella webbsidor till salu

Detta är ett par webbsidor som är färdigskapade. Pris för hela paketet (inkl. support, design, installation, domänöverföring och transferavgift): 19 900 kr ex moms Pris för enbart domän enligt överenskommelse. Pris för mallen, 8500 kr ex moms grillbar.se bistrocity.se...

läs mer

Kundcase: Årsunda Islandshästcenter

Jag har hjälpt Marina och Magnus med deras nya webbsida för Årsunda Islandshästcenter. Sidan presenterar verksamheten och det kommer finnas möjlighet att lägga in ett ”hästregister” när de har tid för det.

läs mer

Kundcase: Synia.se

Mitt senaste projekt var att konvertera om optikern Synia i Gnestas hemsida till Divi. Det fanns redan en färdig mall att utgå ifrån och bilder och texter var således helt klara. Se resultatet på https://synia.se/ Har du också behov av att fräscha upp din sida och...

läs mer

Kundcase: Hagsjö Projektkontroll

Hagsjö Projektkontroll är ett familjeföretag som drivs av Victor och hans far Anders och de erbjuder rådgivning och tjänster inom byggprocessen. Ex kontrollansvarig inom PBL, bygg- och projektledning samt besiktning. Sidan hagsjo.se är en sk broschyrsida för företaget med all information främst på startsidan. Det finns även en del landningssidor för relevanta orter inom företagets upptagningsområde.

läs mer

Podtips: Growthpodden

”Du har en lösning du gillar. Din kund gillar den också, men är inte riktigt redo för den – och säger nej.”

Så vad gör man egentligen när man tycker att kunden tar fel beslut?
Om detta pratar man i Rebel and Birds Growthpodden i avsnittet 5 december 2019 

läs mer

WordPress 5.3 är tillgänglig

Bygger du din hemsida i Wordpress så ta en titt på nya versionen 5.3. Nya förbättrade funktioner för bildhantering. T ex för dig som laddar upp stora obehandlade bilder direkt från mobilen. Automatisk bildrotering. Tillgänglighetsförbättringar i admin för...

läs mer

Boktips: Kundupplevelse

Jag har läst boken Kundupplevelse av Daniel Ewerman. ”Kundupplevelsen är kundens upplevelse av skillnaden mellan förväntningarna och det du verkligen levererade”

läs mer

Vectera – ny videokonferenslösning

Visst är det svårt då man ska försöka mötas på ett bra sätt online, men det alltid strular! Känner du igen dig? För varje kund jag tidigare mött så har frågan om hur man enklast ska mötas ofta varit förknippad med vissa svårigheter. Telefon, Hangouts, Skype? Nackdelen...

läs mer

Din guide till en strategi med mobile-first 2019

Har du stött på begreppet mobile-first och undrar hur det påverkar din webbsida? Om du läser detta inlägg får du en förklaring på vad det är och en del tips på hur du kan anammma en mobile-first strategi för din verksamhet.  

läs mer

Kundcase: Btech – The House Sound of Stockholm

Kundens önskemål var att återskapa en nostalgisk känsla med hjälp av gamla skivomslag för varumärket Btech. Sidan skulle också kunna uppdateras enkelt då fler album och singlar kommer allt eftersom. Detta löstes med en sk anpassad posttyp. Med en sådan kan man helt och hållet anpassa ett inlägg med egna fält som i detta fall Spotify-URL, albumbeskrivning osv.

läs mer

Kundcase: Skärgårdskrogen Utvalnäs

Thomas, Kristoffer och Louise på Skärgårdskrogen i Utvalnäs behövde renovera sin hemsida och strukturera upp den lite bättre. Viktigt var att den skulle vara lätt att hantera och att Thomas själv ska kunna uppdatera texter och menyer. Divi blev det perfekta valet.

läs mer

WordPress hieraeki för mallsidor

Det här är en jättebra artikel som förklarar hierarkin i Wordpress sidor. Kan vara bra att kunna om du t e x vill bygga egna mallar. Läs och bokmärk 👌 https://aspengrovestudios.com/understanding-the-wordpress-template-hierarchy/

läs mer

Hjälp, jag får inte trafik till min hemsida!

Du måste engagera dig i din sida om det ska bli resultat.
Jag tipsade en god vän som är musiker om flera åtgärder han borde testa, baserat på de erfarenheter jag har. Efter någon månads kämpande ser man nu tydligt resultat och han ligger i dag stadigt på Googles första sida vid sök på de nyckelord han jobbat med.

läs mer

Glöm inte bort att underhålla din WordPress hemsida

Jag erbjuder ett serviceavtal på dina hemsidor där jag regelbundet går igenom din sida och uppdaterar till senaste versionerna med backup på din databas. Du kan själv välja frekvens. En mindre sida som inte uppdateras så ofta räcker med 4 gånger per år, en lite större sida bör gås igenom varje månad.

läs mer

Tillägget Easy WP SMTP hackat – uppdatera nu!

Alla sidor som använder tillägget Easy WP SMTP uppmanas att uppdatera till senaste versionen v1.3.9.1. En hacker grupp har via äldre versioner av det populära tillägget lyckats komma åt behörighetsinställningar och kan i dessa konvertera sk prenumeranter till...

läs mer