fbpx

Nyheter

Då och då postar vi nyheter här på sidan, men oftast på Facebook. Det kan vara tips och trix för dig som själv underhåller din hemsida, presentation av kundcase eller erbjudanden som vi tror passar dig.

Kundcase: Btech – The House Sound of Stockholm

Kundcase: Btech – The House Sound of Stockholm

Kundens önskemål var att återskapa en nostalgisk känsla med hjälp av gamla skivomslag för varumärket Btech. Sidan skulle också kunna uppdateras enkelt då fler album och singlar kommer allt eftersom. Detta löstes med en sk anpassad posttyp, album". Med en sådan kan man helt och hållet anpassa ett inlägg med egna fält som i detta fall Spotify-URL, albumbeskrivning osv.
läs mer
Kundcase: Skärgårdskrogen Utvalnäs

Kundcase: Skärgårdskrogen Utvalnäs

Thomas, Kristoffer och Louise på Skärgårdskrogen i Utvalnäs behövde renovera sin hemsida och strukturera upp den lite bättre. Viktigt att den ska vara lätt att hantera och att Thomas själv ska kunna uppdatera texter och menyer.
läs mer
WordPress hieraeki för mallsidor

WordPress hieraeki för mallsidor

Det här är en jättebra artikel som förklarar hierarkin i Wordpress sidor. Kan vara bra att kunna om du t e x vill bygga egna mallar. Läs och bokmärk 👌 https://aspengrovestudios.com/understanding-the-wordpress-template-hierarchy/

läs mer
Hjälp, jag får inte trafik till min hemsida!

Hjälp, jag får inte trafik till min hemsida!

Du måste engagera dig i din sida om det ska bli resultat.
Jag tipsade en god vän som är musiker om flera åtgärder han borde testa, baserat på de erfarenheter jag har. Efter någon månads kämpande ser man nu tydligt resultat och han ligger i dag stadigt på Googles första sida vid sök på de nyckelord han jobbat med.
läs mer
Är du redo att få veta mera, göra en förfrågan eller boka in oss direkt?

Kontakta oss

TELEFON: +46 730556145
ADRESS: Bäckvägen 88
ORT: VALBO

Share This