Podtips: Growthpodden

I Growthpodden diskuterar Jasmin och Joni tillsammans med andra intressanta personer i branschen om arbets- och tankesätt runt upplevelser som kan skapa tillväxt för ditt företag.

Jag fick ett tips om denna pod via Tony Hammarlunds pod om digital marknadsföring, som jag förövrigt också rekommenderar. Growthpodden är lätt att lyssna på, inspirerar en och får en att tänka till ett varv extra.

Jag rekommenderar särskilt avsnitten om Seo för marknadsförare och produktägare samt Personlig tillväxt genom kriser.

”Du har en lösning DU gillar. Din kund gillar den också, men…de är inte riktigt redo för den – och säger nej.”

Så vad gör man egentligen när man tycker att kunden tar fel beslut?

Om detta pratar man i Rebel and Birds Growthpodden i avsnittet 5 december 2019
Man tar även upp :

– Stinky Fish
– Att stanna upp en stund och betrakta sina lösningar. Åtgärdar lösningen verkligen kundens problem?
– Att ständigt utvärdera ens lösningar och kunna förädla dem

Ge denna pod en chans du med!

Har du läst dessa artiklar också?

Joolo Webbdesign är ett hobbyprojekt som drivs av familjen Rossini. Det är jag Henrik som installerar och konfigurerar WordPress installationen och sedan bygger, designar och administrerar webbsidor med hjälp av temat Divi från Elegant Themes. Min fru Sabina assisterar med smarta inspel.

Jag har jobbat med webbpubliceringssystemet WordPress i över femton år. Att det blev just WordPress var för dess enkelhet, för att det fanns en sådan bra och fri support kring systemet och många bra teman och plugins utvecklade av engagerade användare som var fria att använda. Nu erbjuder jag mina tjänster även till dig så du har möjlighet att få en snygg och mobilvänlig hemsida utan att det kostar skjortan.

Jag kan även erbjuda dig och ditt företag Chatbottar och nya smarta automatiska lösningar. Jag använder plattformar som t ex ActiveChat och Landbot, men kan även hantera ChatFuel, DialogFlow m fl Läs mer på systersiten digitalassistent.se.

Eftersom jag arbetar fulltid med annat arbete så är detta ett hobbyprojekt som jag gör på min fritid. Jag kan inte att ta åt mig mer projekt än jag klarar av att hantera så vill du ha hjälp gäller det att vara ute i tid! Jag vänder mig främst till småföretagare och föreningar.

Har du frågor kring våra tjänster så kontakta mig gärna via e-post henrik@joolo.se så hör jag av mig inom kort.