Din Kostrådgivare fick en re-make

Helen Johansson driver siten Din Kostrådgivare och är legitimerad dietist, hormonrådgivare samt certifierad Stark genom klimakteriet-coach. Hon har även utbildning inom IBS och kostbehandlingen FODMAP samt kognitiv beteendeterapi.

Siten är byggd i WordPress och Divi med bl a tillägget WooCommerce för att sälja kurser.

Jag fick i uppdrag att kika igenom siten och gå igenom design samt optimera hantering av t ex recept för hennes medlemmar.
Genom att använda förinställningar på moduler samt globala färger så kunde jag skapa en struktur på knappar och textblock och enkelt uppdatera hela webbplatsen.

Helene hade använt vanliga sidor för recepten innan men det blev svårt att hålla reda på vanliga sidor och recept så vi skapade upp en ny posttyp för recept och tillsammans med Divi Engines plugin Divi Machine kunde vi skapa en enkel hantering av recept och göra filter för att snabbt kunna hitta lämpliga recept efter olika kriterier.

Bild: Din Kostrådgivare fick en re-make

Jag gick även igenom köpflödet i Woocommerce-butiken och renodlade texter och knappar samt dolde vissa objekt som inte var nödvändiga för köpresan.

Bild: Din Kostrådgivare fick en re-make

Besök gärna Helens sida på https://dinkostradgivare.nu/

Är du också intresserad av att göra en re-make på din sida? Kanske titta på lite smartare och enklare sätt att hantera sidan på?
Kontakta då mig nu så diskuterar vi detta vidare!

Har du läst dessa artiklar också?

Aktuella webbsidor till salu

Aktuella webbsidor till salu

Detta är ett par webbsidor som är färdigskapade. Pris för hela paketet (inkl. support, design, installation, domänöverföring och transferavgift): 19 900 kr ex moms Pris för enbart domän enligt överenskommelse. Pris för mallen, 8500 kr ex moms grillbar.se bistrocity.se...

Joolo Webbdesign är ett hobbyprojekt som drivs av familjen Rossini. Det är jag Henrik som installerar och konfigurerar WordPress installationen och sedan bygger, designar och administrerar webbsidor med hjälp av temat Divi från Elegant Themes. Min fru Sabina assisterar med smarta inspel.

Jag har jobbat med webbpubliceringssystemet WordPress i över femton år. Att det blev just WordPress var för dess enkelhet, för att det fanns en sådan bra och fri support kring systemet och många bra teman och plugins utvecklade av engagerade användare som var fria att använda. Nu erbjuder jag mina tjänster även till dig så du har möjlighet att få en snygg och mobilvänlig hemsida utan att det kostar skjortan.

Jag kan även erbjuda dig och ditt företag Chatbottar och nya smarta automatiska lösningar. Jag använder plattformar som t ex ActiveChat och Landbot, men kan även hantera ChatFuel, DialogFlow m fl Läs mer på systersiten digitalassistent.se.

Eftersom jag arbetar fulltid med annat arbete så är detta ett hobbyprojekt som jag gör på min fritid. Jag kan inte att ta åt mig mer projekt än jag klarar av att hantera så vill du ha hjälp gäller det att vara ute i tid! Jag vänder mig främst till småföretagare och föreningar.

Har du frågor kring våra tjänster så kontakta mig gärna via e-post henrik@joolo.se så hör jag av mig inom kort.