Min första isländska kund – Langhus Farm

Tack vare en fin rekommendation från en av mina befintliga kunder så fick jag kontakt med min första Isländska kund, ”Lukka” på Langhus Farm på Island.
Häst farmen använder WordPress och Avada och hade inte underhållit sin sida med varken tema, PHP och WordPress-kärna på många år så jag fick i uppdrag att se till så att sidan skulle bli uppdaterad.

De använde en sidbyggare som heter Avada och den version de hade på sin webbsida var 4 och med en PHP version på 5.6. Vi behövde uppgradera till Avada 7 och en PHP version på 8.2 för att säkerställa att sidan fortsatt skulle vara säker.

Detta blev ett ganska komplicerat case som jag tillsist löste.
Det krävdes små steg och ta backup så fort varje ny ändring fungerade. Varje ny version av PHP jag testade orsakade krascher så jag behövde tålmodigt utesluta vad som orsakade krascherna och uppdatera plugin, tema och WordPress med jämna steg.SOm sagt så lyckades jag tillsist och man har nu en fullt uppdaterad hemsida med senaste versionerna av tema, plugins,; WordPress och PHP.
Tiden som gick åt att hantera detta blev dryga 4 timmar.

Vill du boka ett fantastiskt äventyr på Islansdhäst så kan jag rekommendera er att gå in på Lukkas hemsida om Langhus Farm, och läsa mera.

Behöver du hjälp med något liknande problem så hör gärna av dig så diskuterar vi fram en lämplig lösning.

Bild: Min första isländska kund - Langhus Farm

Har du läst dessa artiklar också?

Joolo Webbdesign är ett hobbyprojekt som drivs av familjen Rossini. Det är jag Henrik som installerar och konfigurerar WordPress installationen och sedan bygger, designar och administrerar webbsidor med hjälp av temat Divi från Elegant Themes. Min fru Sabina assisterar med smarta inspel.

Jag har jobbat med webbpubliceringssystemet WordPress i över femton år. Att det blev just WordPress var för dess enkelhet, för att det fanns en sådan bra och fri support kring systemet och många bra teman och plugins utvecklade av engagerade användare som var fria att använda. Nu erbjuder jag mina tjänster även till dig så du har möjlighet att få en snygg och mobilvänlig hemsida utan att det kostar skjortan.

Jag kan även erbjuda dig och ditt företag Chatbottar och nya smarta automatiska lösningar. Jag använder plattformar som t ex ActiveChat och Landbot, men kan även hantera ChatFuel, DialogFlow m fl Läs mer på systersiten digitalassistent.se.

Eftersom jag arbetar fulltid med annat arbete så är detta ett hobbyprojekt som jag gör på min fritid. Jag kan inte att ta åt mig mer projekt än jag klarar av att hantera så vill du ha hjälp gäller det att vara ute i tid! Jag vänder mig främst till småföretagare och föreningar.

Har du frågor kring våra tjänster så kontakta mig gärna via e-post henrik@joolo.se så hör jag av mig inom kort.