fbpx

Visst är det svårt då man ska försöka mötas på ett bra sätt online, men det alltid strular! Känner du igen dig? För varje kund jag tidigare mött så har frågan om hur man enklast ska mötas ofta varit förknippad med vissa svårigheter. Telefon, Hangouts, Skype?

Nackdelen med telefon är att man inte kan dela skärm och visa exempel och hur både du och jag tänker. Skype kräver programvara som ska laddas ned och konfigureras. Hangouts är bra, men kommer du ihåg ditt lösenord till Gmailkontot?

Nu har jag investerat i ett verktyg för videokonferenser där vi kan mötas genom att jag delar en länk, vi kan dela skärm, enkelt visa på skärmen var du vill ändra eller bara gå igenom din sajt. Verktyget heter Vectera.

vectera

Bild: Vectera - ny videokonferenslösning

För dig som avtalat om att möten ska ingå i priset kostar detta inget extra, jag mejlar dig en möteslänk som du öppnar med en vanlig webbläsare. Vi kan t o m skapa egna personliga rum som bara vi har access till.

Är du inte kund hos mig men vill bli så kan du nu boka ett fritt 15 minuters samtal via denna länk https://vectera.com/book/rossini/

Är du befintlig kund eller vill boka en konsulttid hos mig kan du boka möten här på 1h i taget. Pris 690 kr/h plus moms, fakturering sker via Frilans Finans.
https://www.vectera.com/book/rossini/rossini/kundmote/

VIll du också testa Vectera 14 dagar helt gratis så kan du läsa mer om detta på deras hemsida