Vectera – ny videokonferenslösning

Visst är det svårt då man ska försöka mötas på ett bra sätt online, men det alltid strular! Känner du igen dig? För varje kund jag tidigare mött så har frågan om hur man enklast ska mötas ofta varit förknippad med vissa svårigheter. Telefon, Hangouts, Skype?

Nackdelen med telefon är att man inte kan dela skärm och visa exempel och hur både du och jag tänker. Skype kräver programvara som ska laddas ned och konfigureras. Hangouts är bra, men kommer du ihåg ditt lösenord till Gmailkontot?

Nu har jag investerat i ett verktyg för videokonferenser där vi kan mötas genom att jag delar en länk, vi kan dela skärm, enkelt visa på skärmen var du vill ändra eller bara gå igenom din sajt. Verktyget heter Vectera.

vectera

Bild: Vectera - ny videokonferenslösning

För dig som avtalat om att möten ska ingå i priset kostar detta inget extra, jag mejlar dig en möteslänk som du öppnar med en vanlig webbläsare. Vi kan t o m skapa egna personliga rum som bara vi har access till.

Är du inte kund hos mig men vill bli så kan du nu boka ett fritt 15 minuters samtal via denna länk https://vectera.com/book/rossini/

Är du befintlig kund eller vill boka en konsulttid hos mig kan du boka möten här på 1h i taget. Pris 690 kr/h plus moms, fakturering sker via Frilans Finans.
https://www.vectera.com/book/rossini/rossini/kundmote/

VIll du också testa Vectera 14 dagar helt gratis så kan du läsa mer om detta på deras hemsida 

Har du läst dessa artiklar också?

Aktuella webbsidor till salu

Aktuella webbsidor till salu

Detta är ett par webbsidor som är färdigskapade. Pris för hela paketet (inkl. support, design, installation, domänöverföring och transferavgift): 19 900 kr ex moms Pris för enbart domän enligt överenskommelse. Pris för mallen, 8500 kr ex moms grillbar.se bistrocity.se...

Joolo Webbdesign är ett hobbyprojekt som drivs av familjen Rossini. Det är jag Henrik som installerar och konfigurerar WordPress installationen och sedan bygger, designar och administrerar webbsidor med hjälp av temat Divi från Elegant Themes. Min fru Sabina assisterar med smarta inspel.

Jag har jobbat med webbpubliceringssystemet WordPress i över femton år. Att det blev just WordPress var för dess enkelhet, för att det fanns en sådan bra och fri support kring systemet och många bra teman och plugins utvecklade av engagerade användare som var fria att använda. Nu erbjuder jag mina tjänster även till dig så du har möjlighet att få en snygg och mobilvänlig hemsida utan att det kostar skjortan.

Jag kan även erbjuda dig och ditt företag Chatbottar och nya smarta automatiska lösningar. Jag använder plattformar som t ex ActiveChat och Landbot, men kan även hantera ChatFuel, DialogFlow m fl Läs mer på systersiten digitalassistent.se.

Eftersom jag arbetar fulltid med annat arbete så är detta ett hobbyprojekt som jag gör på min fritid. Jag kan inte att ta åt mig mer projekt än jag klarar av att hantera så vill du ha hjälp gäller det att vara ute i tid! Jag vänder mig främst till småföretagare och föreningar.

Har du frågor kring våra tjänster så kontakta mig gärna via e-post henrik@joolo.se så hör jag av mig inom kort.