fbpx

Visst är det svårt då man ska försöka mötas på ett bra sätt online, men det alltid strular! Känner du igen dig? För varje kund jag tidigare mött så har frågan om hur man enklast ska mötas ofta varit förknippad med vissa svårigheter. Telefon, Hangouts, Skype? Nackdelen med telefon är att man inte kan dela skärm och visa exempel och hur både du och jag tänker. Skype kräver programvara som ska laddas ned och konfigureras. Hangouts är bra, men kommer du ihåg ditt lösenord till Gmailkontot?

Nu har jag investerat i ett upcoming verktyg för videokonferenser där vi kan mötas genom att jag delar en länk, vi kan dela skärm, enkelt visa på skärmen var du vill ändra eller ha en CTA. Verktyget heter Vectera.

Bild: Vectera - ny konferenslösning som underlättar onlinemöten med mina kunder

För dig som avtalat om att möten ska ingå i priset kostar detta inget extra, jag mejlar dig en möteslänk som du öppnar med en vanlig webbläsare.
Är du inte kund men vill bli så kan du nu boka ett fritt 30 minuters samtal via denna länk https://vectera.com/book/rossini/
Även befintliga kunder som inte har möten inkluderade i sitt paket kan boka möten här på max 1h i taget.

Vectera hittade jag som en deal på AppSumo, vill du också hitta smarta verktyg som förenklar din vardag kika in på Appsumos kampanjsida

Share This