fbpx

Frågor och svar

Här samlar jag de vanligaste frågorna jag får av mina kunder.

Kan ni verkligen utveckla en hemsida till en så låg kostnad som 6900 kr?

Ett normalt projekt tar endast ca 10-15 timmar att slutföra. Det beror på att jag använder standardiserade tjänster, system och mallar och sköter själv kontakten via e-post och telefon.

Det är anledningen till att det går fort att bli klar och blir en relativt låg kostnad för dig om du jämför med traditionella webbyråer om tar minst 2-3 gånger mer i ersättning för en liknande hemsida. 

Sedan ingår även premium Temat Divi i mina projekt, värde ca 2500 kr. Så det blir mycket värde för pengarna. 

 

Kan vi få rabatt en beställning?

De rabatter vi erbjuder är vid köp av större strukturerade arbeten. Kontakta mig för offert.

Kan man få hjälp med särskilda frågor?

Det går utmärkt. Jag har fasta priser på ett antal tjänster:

Installation av Wordpress: 1500 kr
Installation & konfiguration av tillägg: från 500 kr/tillägg
Analys och genomgång av din webbsida (SEO): 3000 kr inkl. genomgång via Vectera (videotjänst) 
Uppsättning MailChimp: 3000 kr inkl. genomgång Vectera
Hjälp med en mallsida i Divi: 1500 kr/sida
Telefonkonsultation om Divi: 690 kr/h (minst 3 h)

Alla priser exkl. moms och minimifakturering 2000 kr

Kan man ändra sin beställning och lägga till mer under projektets gång?

När vi startar ett projekt går vi igenom dina behov innan vi börjar bygga. Vi kan därefter inte lägga till funktionalitet eller göra allt för stora ändringar under projektets gång som kan påverka den ursprungliga beställningen.
Vi får i så fall ta en diskussion om detta om det går att utföra, annars färdigställer vi det projekt vi påbörjat först, sedan får du ett nytt pris på tillägg.

Hur fungerar detta med Chatbottar och messenger marknadsföring?

Jag bygger mina lösningar i en plattform som heter ActiveChat. Den kan man sedan knyta till din webbplats och messenger för att per automatik besvara vanliga frågor, samla leads eller låta besökaren göra ett quiz osv

Läs gärna mer om detta på min systerwebbplats, foretagschatbot.se. Du kan få en Chatbot för så lite som 400 kr/månaden just nu om du provar under ett år.

 

WordPress är ju gratis, varför kan jag inte göra detta själv?

Klart du kan och du ska göra det om du har kunskap och tiden. Jag erbjuder dig en tjänst som ger värde om du känner att du inte har tiden.

Passa dig dock för wordpress.com som säljer en tjänst där du inte själv kan påverka din sida lika mycket. 

Det är rätt enkelt att installera WordPress, och kul! Skaffa bara ett webbhotell, en domän så kan du ladda ner WordPress och testa själv.

 

Hur sker betalning?

Fakturering sker via Frilans Finans. Timbank och serviceavtal faktureras i förskott. Ett startpaket kan väljas att byggas i en testmiljö om det redan finns en webbplats, annars gör jag det på din befintliga domän med lösenordsskydd.  När du godkänt den så fakturerar vi och flyttar över sidan till ditt webbhotell

Har ni serviceavtal?

Bra att du funderar. Att hålla webbplatsen uppdaterad är väsentligt och lätt att man prioriterar bort detta då man inte har tid. 

En uppdatering tar om allt går bra ca 45-60 minuter för en normal hemsida på 5-10 sidor. Vid eventuella problem så tar det lite längre tid. Köper du ett serviceavtal så är kostnaden fast och du slipper komma ihåg att beställa detta.

Välj antal tillfällen per år, 8 gg/år för  standardwebbplats (max 6 sidor) kostar 5000 kr och för en "visitkortssida" 4 ggr/år 2500 kr (max 1-3 sidor). 

Fakturering sker via Frilans Finans och faktureras i förskott.

Följ

Henrik & Sabina Rossini Bäckvägen 88 818 92 VALBO, Sverige

0046-730-556145

Share This