fbpx

Frågor och svar

Här samlar jag de vanligaste frågorna jag får av mina kunder.

Kan ni verkligen utveckla en hemsida till en så låg kostnad?

Ja, det beror på att jag använder standardiserade tjänster, system och mallar.
På köpet får du massor av inbyggt funktionalitet och fri hjälp från forum i hela världen. Det är anledningen till att det går fort att bli klar och blir en relativt låg kostnad för dig om du jämför med traditionella webbyråer om tar minst 2-3 gånger mer i ersättning för en vanlig hemsida

Kan vi få rabatt en beställning?

De rabatter vi erbjuder är vid köp av större strukturerade arbeten. Kontakta oss för offert.

Kan man ändra sin beställning och lägga till mer under projektets gång?

När vi startar ett projekt går vi igenom dina behov innan vi börjar bygga. Vi kan därefter inte lägga till funktionalitet eller göra allt för stora ändringar under projektets gång som kan påverka den ursprungliga beställningen.
Vi får i så fall ta en diskussion om detta om det går att utföra, annars färdigställer vi det projekt vi påbörjat först, sedan får du ett nytt pris på tillägg.

WordPress är ju gratis, varför kan jag inte göra detta själv?

Klart du kan och du ska göra det om du har kunskap och tiden. Jag erbjuder dig en tjänst som ger värde om du känner att du inte har tiden.

Hur sker betalning?

Fakturering sker via Frilans Finans. Timbank och serviceavtal faktureras i förskott. Ett startpaket bygger vi ofta först i en testmiljö. När du godkänt den så fakturerar vi och flyttar över sidan till ditt webbhotell

Har ni serviceavtal?

Absolut! En uppdatering tar om allt går bra ca 30-45 minuter för en normal hemsida på 5-10 sidor. Vid eventuella problem så tar det lite längre tid. Köper du ett serviceavtal så är kostnaden fast och du slipper kommaihåg att beställa detta.

Välj antal tillfällen per år, 500 kr/tillfälle för en standardwebbplats. Exempelvis 4 eller 8 ggr/år för 2000 kr resp. 4000 kr/år. Fakturering sker via Frilans Finans och faktureras i förskott.

Följ

Henrik & Sabina Rossini Bäckvägen 88 818 92 VALBO, Sverige

0046-730-556145

Share This