Behöver ni en hemsida för idrottsförening

Idrottonline lägger ner sin tjänst för hemsidor åt idrottsföreningar den sista december 2021 och det är hög tid att hitta alternativ.
För föreningsmedlemmarna är det viktigt att ha en uppdaterad hemsida där de kan se aktuella aktiviteter och hitta information om föreningen. Det är förstås lika viktigt för administratörer att sidan är lätt att hantera och uppdatera utan att behöva vara en IT-tekniker.

Jag hjälper er förening med en webbsida byggd i populära innehållshanteringssystemet WordPress.

Om ni sedan tidigare inte haft så stora möjligheter att själva kunna påverka er förenings sida vad gäller design, utseende och funktioner, utan fått hålla er till en slags standard som alla andra använder, så kommer ni bli glatt överraskade när ni byter till WordPress.

Hör av er för en förutsättningslös diskussion så kanske jag kan hjälpa er vidare!

Och du! Missa inte min checklista över hur ni kommer igång med er nya webbplats i WordPress. Den finns att läsa på min informationssida om Divi.

Eller så kan du ladda ner checklistan här som PDF.

Har du läst dessa artiklar också?

Kundcase: Årsunda Islandshästcenter

Kundcase: Årsunda Islandshästcenter

Jag har hjälpt Marina och Magnus med deras nya webbsida för Årsunda Islandshästcenter. Sidan presenterar verksamheten och det kommer finnas möjlighet att lägga in ett ”hästregister” när de har tid för det.

Joolo Webbdesign är ett hobbyprojekt som drivs av familjen Rossini. Det är jag Henrik som installerar och konfigurerar WordPress installationen och sedan bygger, designar och administrerar webbsidor med hjälp av temat Divi från Elegant Themes. Min fru Sabina assisterar med smarta inspel.

Jag har jobbat med webbpubliceringssystemet WordPress i över femton år. Att det blev just WordPress var för dess enkelhet, för att det fanns en sådan bra och fri support kring systemet och många bra teman och plugins utvecklade av engagerade användare som var fria att använda. Nu erbjuder jag mina tjänster även till dig så du har möjlighet att få en snygg och mobilvänlig hemsida utan att det kostar skjortan.

Jag kan även erbjuda dig och ditt företag Chatbottar och nya smarta automatiska lösningar. Jag använder plattformar som t ex ActiveChat och Landbot, men kan även hantera ChatFuel, DialogFlow m fl Läs mer på systersiten digitalassistent.se.

Eftersom jag arbetar fulltid med annat arbete så är detta ett hobbyprojekt som jag gör på min fritid. Jag kan inte att ta åt mig mer projekt än jag klarar av att hantera så vill du ha hjälp gäller det att vara ute i tid! Jag vänder mig främst till småföretagare och föreningar.

Har du frågor kring våra tjänster så kontakta mig gärna via e-post henrik@joolo.se så hör jag av mig inom kort.