Om mig

Hör av dig om du vill veta mera

Vem är Henrik Rossini

Jag driver Joolo Webbdesign som ett hobbyföretag som frilansande konsult och hjälper mindre företag, föreningar och enskilda firmor med webbplatser primärt i webbpubliceringssystemet (CMS) WordPress i kombination med temat Divi från Elegant Themes.

Det är jag som installerar och konfigurerar WordPress installationen och sedan bygger, designar och administrerar webbsidor.

Att det blev just WordPress var för dess enkelhet

Jag har engagerat mig i webbpubliceringssystemet WordPress i över 20 år. Att det blev just WordPress var för dess enkelhet, för att det fanns en sådan bra och fri support kring systemet och dessutom för att det fanns så många bra teman och plugins utvecklade av engagerade användare som var fria att använda.

Sidbyggaren Divi började jag först använda runt 2015. Dess enkelhet att jobba med fångade mig och sedan dess är jag fast. Ingen annan sidbyggare kommer få mig att byta.

Eftersom jag arbetar fulltid med annat arbete så är detta ett hobbyprojekt som jag gör på min fritid. Jag kommer därför inte att ta åt oss mig fler projekt än att jag hinner och klarar av att hantera. Så vill du ha hjälp gäller det att vara ute i tid! Vi vänder oss främst till småföretagare och föreningar.

Har du frågor kring mina tjänster så kontakta mig gärna så hör jag av mig inom kort.