Om mig

Hör av dig om du vill veta mera

Lite mer om mig och företaget

Jag driver detta hobbyföretag som frilansande konsult och hjälper mindre företag, föreningar och enskilda firmor med webbplatser primärt i webbpubliceringssystemet (CMS) WordPress i kombination med temat Divi från Elegant Themes. Projektet ägs och drivs av Henrik Rossini. Det är jag som installerar och konfigurerar WordPress installationen och sedan bygger, designar och administrerar webbsidor.

Min fru Sabina assisterar med smarta inspel och fotograferar gärna härliga bilder att använda på våra webbplatser och vår dotter Louisa kan hjälpa till med unika teckningar till din hemsida.

Att det blev just WordPress var för dess enkelhet

Jag har engagerat mig i webbpubliceringssystemet WordPress i över tio år. Att det blev just WordPress var för dess enkelhet, för att det fanns en sådan bra och fri support kring systemet och dessutom för att det fanns så många bra teman och plugins utvecklade av engagerade användare som var fria att använda.

Eftersom jag arbetar fulltid med annat arbete så är detta ett hobbyprojekt som jag gör på min fritid. Jag kommer därför inte att ta åt oss mig fler projekt än att jag hinner och klarar av att hantera. Så vill du ha hjälp gäller det att vara ute i tid! Vi vänder oss främst till småföretagare och föreningar.

Har du frågor kring mina tjänster så kontakta mig gärna via formuläret nedan så hör jag av mig inom kort.