Kundcase: Svenska Homeopatkliniken

I detta projekt hjälpte jag ägaren Yvonne med implementation av medlemsskapstillägget Wishlist Member. Svenska Homeopatkliniken fokuserar på att sälja onlinekurser och har tidigare använt sig av olika onlinetjänster som tillsist blev för dyra. Betalningen hanteras via Stripe.

Kurser hon erbjuder är t ex vid influensa, pollenallergi och migrän. Det finns även kurser i hur du håller i ett webinar och skapar webbkurser.

Vi la även till nyhetsbrevsstillägget MailPoet som integreras i din WordPressinstallation och där du direkt i gränssnittet kan adminstrera prenumeranter, mejl och listor.

Wishlist Member

Wishlist Member är en av de större medlemspluginen för WordPress. Den fungerar alldeles utmärk att använda t ex med Divi-temat.
Det man kan tänka på är att tillägget bör översättas med en PO-editor till svenska.

För att komma igång rekommenderar jag att man först skapar man upp en kurs och ställer in de notifieringar och inställningar som behövs och är generella. Då är det sedan enkelt att kopiera en kurs och använda samma inställningar.

Det finns flera integrationer inbyggda i WishList Member som t ex betalningar med Stripe eller Paypal, men även för e-postutskick som MailChimp eller Mailpoet.
Här kan du se ett exempel på en kurs som Svenska Homeopatikliniken har lagt upp och där man kan köpa medlemskap.
https://www.svenskahomeopatkliniken.se/kurser/vid-influensa/

MailPoet

MailPoet används för att skicka e-post från din hemsida och hantera prenumeranter. Du kan enkelt addera ett nyhetsbrev med mallar direkt i WordPress. Det går även sätta upp välkomstmejl för nya prenumeranter och att det skickas ut ett brev då nya inlägg postas på sidan.

Du kan hantera olika listor och erbjuda att dessa ges som alternativ att prenumerera på då man kommenterar eller blir medlem på sajten (t ex med Wishlist Member då!).
Du ser lätt systemstatus och har enkelt tillgång till support direkt då din sida via en hjälpwidget.

Detta är den recension jag senare fick av Yvonne, vilket var kul att läsa. Jag tycker vårt samarbete blev bra och vem vet, kanske vi teamar ihop med en Divi kurs i framtiden 🙂

Bild: Kundcase: Svenska Homeopatkliniken

Har du läst dessa artiklar också?

Aktuella webbsidor till salu

Aktuella webbsidor till salu

Detta är ett par webbsidor som är färdigskapade. Pris för hela paketet (inkl. support, design, installation, domänöverföring och transferavgift): 19 900 kr ex moms Pris för enbart domän enligt överenskommelse. Pris för mallen, 8500 kr ex moms grillbar.se bistrocity.se...

Joolo Webbdesign är ett hobbyprojekt som drivs av familjen Rossini. Det är jag Henrik som installerar och konfigurerar WordPress installationen och sedan bygger, designar och administrerar webbsidor med hjälp av temat Divi från Elegant Themes. Min fru Sabina assisterar med smarta inspel.

Jag har jobbat med webbpubliceringssystemet WordPress i över femton år. Att det blev just WordPress var för dess enkelhet, för att det fanns en sådan bra och fri support kring systemet och många bra teman och plugins utvecklade av engagerade användare som var fria att använda. Nu erbjuder jag mina tjänster även till dig så du har möjlighet att få en snygg och mobilvänlig hemsida utan att det kostar skjortan.

Jag kan även erbjuda dig och ditt företag Chatbottar och nya smarta automatiska lösningar. Jag använder plattformar som t ex ActiveChat och Landbot, men kan även hantera ChatFuel, DialogFlow m fl Läs mer på systersiten digitalassistent.se.

Eftersom jag arbetar fulltid med annat arbete så är detta ett hobbyprojekt som jag gör på min fritid. Jag kan inte att ta åt mig mer projekt än jag klarar av att hantera så vill du ha hjälp gäller det att vara ute i tid! Jag vänder mig främst till småföretagare och föreningar.

Har du frågor kring våra tjänster så kontakta mig gärna via e-post henrik@joolo.se så hör jag av mig inom kort.