Kundcase: Btech – The House Sound of Stockholm

Btech

Jan Eklund är bosatt i Stockholm och hittade mig via Google och efter att ha kollat igenom min hemsida https://joolo.se. Efter att ha sett tidigare arbeten i min portfolio tog han kontakt med mig för att re-lansera hans skivbolag med  svenskproducerad housemusik från 90-talet.

Jan var stor inom svensk house och producerade gruppen Clublands låtar tillsammans med låtskrivaren Morgan King och sångerskan Zemya Hamilton. Deras största hit var singeln ”Hold on (Tighter to Love)”. Han var även engagerad i projekt som House Of Virginism, The House Sound of Stockholm, The Techno Sound of Stockholm m fl. Läs gärna mer om Jan och hans projekt här 

Btech was the first underground house label coming out of Scandinavia, with artists and projects such as Clubland, House Of Virginism, Donna Giles, Sound Source, MDA and Morgan King. Now we’re back.

Kundens önskemål var att återskapa en nostalgisk känsla med hjälp av gamla skivomslag för varumärket Btech. Som vanligt använder jag WordPress och premium-temat Divi eftersom det blir snyggt, är enkelt att hantera och anpassar sidan så den ser bra ut även i mobilen.

Är du intresserad av att prova Divi själv? Använd denna länk för att få aktuella rabatter

Webbsidan blev uppbyggd med 4 sidor:

  1. Startsida
  2. Om bolaget
  3. Releases (visar en växlare med skivomslag byggd som en sk anpassad posttyp med speciella fält för enklare hantering)
  4. Kontaktsida

Kravet var också att det ska vara enkelt att uppdatera och lägga till fler album och singlar allt eftersom. Detta löstes med en sk anpassad posttyp som jag kallade ”album”. Med en sådan kan man helt och hållet anpassa ett inlägg med egna fält som i detta fall Spotify-URL, albumbeskrivning osv. I framtiden kan det även blir en uppdatering med flera musikstreaming-tjänster.

Så här beskriver Jan Eklund (CEO på Btech) samarbetet med Joolo Webbdesign efter lansering:

”Stor kunskap, noggrannhet och enormt tålamod med petiga kunder.”
Så skulle jag sammanfatta Henrik Rossini som hjälpte mig att göra en
förträfflig hemsida åt mitt skivbolag. Det var ett rent nöje att arbeta med honom.

Har du läst dessa artiklar också?

Aktuella webbsidor till salu

Aktuella webbsidor till salu

Detta är ett par webbsidor som är färdigskapade. Pris för hela paketet (inkl. support, design, installation, domänöverföring och transferavgift): 19 900 kr ex moms Pris för enbart domän enligt överenskommelse. Pris för mallen, 8500 kr ex moms grillbar.se bistrocity.se...

Joolo Webbdesign är ett hobbyprojekt som drivs av familjen Rossini. Det är jag Henrik som installerar och konfigurerar WordPress installationen och sedan bygger, designar och administrerar webbsidor med hjälp av temat Divi från Elegant Themes. Min fru Sabina assisterar med smarta inspel.

Jag har jobbat med webbpubliceringssystemet WordPress i över femton år. Att det blev just WordPress var för dess enkelhet, för att det fanns en sådan bra och fri support kring systemet och många bra teman och plugins utvecklade av engagerade användare som var fria att använda. Nu erbjuder jag mina tjänster även till dig så du har möjlighet att få en snygg och mobilvänlig hemsida utan att det kostar skjortan.

Jag kan även erbjuda dig och ditt företag Chatbottar och nya smarta automatiska lösningar. Jag använder plattformar som t ex ActiveChat och Landbot, men kan även hantera ChatFuel, DialogFlow m fl Läs mer på systersiten digitalassistent.se.

Eftersom jag arbetar fulltid med annat arbete så är detta ett hobbyprojekt som jag gör på min fritid. Jag kan inte att ta åt mig mer projekt än jag klarar av att hantera så vill du ha hjälp gäller det att vara ute i tid! Jag vänder mig främst till småföretagare och föreningar.

Har du frågor kring våra tjänster så kontakta mig gärna via e-post henrik@joolo.se så hör jag av mig inom kort.