Glöm inte bort att underhålla din WordPress hemsida

Har du koll på din sida?

Du vill väl inte hamna där att din sida blir belamrad med konstiga bilder som inte du lagt upp. Hackad av personer som älskar att lösa problem och ta sig in på ställen där de inte är behöriga.

Eller märker du att du har en massa plugins som bara finns där, som du inte vet om de används?

Det är som en spindelväv som bara växer och växer och du varken hinner eller har lust att fixa det.

Hur löser du egentligen uppdateringar på din hemsida?

  • WordPress core
  • Divi tema eller andra teman du använder
  • Plugins

Tar du backup på din databas innan du uppdaterar?
Vad händer om en uppdatering inte längre stödjer senaste versionen av WordPress?

Rätt som det är händer det, som den berömda reklamen för lotten säger. Du står där och ångrar att du inte hade koll på uppdateringar och säkerheten. 

Jag erbjuder ett serviceavtal på din hemsida där jag regelbundet går igenom den och uppdaterar WordPress, plugins och teman till de senaste versionerna. Självklart med backup på din databas.

Du kan själv välja frekvens. En mindre sida som inte uppdateras så ofta räcker med 3 gånger per år, en mellanvariant är 6 gånger per år och en lite större sida bör gås igenom oftare. En mindre sidan klarar sig också med en databasnbacksup, på de större paketen tar jag även kopior på de gamla filerna för tillägg och teman.

Fördelen med ett serviceavtal är att du inte behöver beställa jobbet, det bara utförs på en planerad dag. Jag meddelar dig inför underhåll och när det är klart.

Se priser och alternativ nedan. Du kan även köpa till min tjänst för ”vanliga tillägg” så lägger jag till tillägg för säkerhet, SEO, formulär och andra standardlösningar som man bör ha på sin webbplats. Tillkommer 1995 kr/exkl moms (engångskostnad)

 

Faktureras årsvis i förskott via Frilans Finans. Använd mitt kontaktformulär för att kontakta mig.

Obeservera att tjänsten serviceavtal innebär att jag håller webbsidan uppdaterad och inte tar ansvar för eventuella problem som uppstår med sidan som orsakas av WordPress eller 3:e partsleverantörer av tillägg och teman.

Det är alltid upp till kunden att testa systemet så fort som möjligt efter en uppgradering så att allt fungerar som det ska. Om något fel uppstått går det att återställa sidan med hjälp av backup.

Har du läst dessa artiklar också?

Aktuella webbsidor till salu

Aktuella webbsidor till salu

Detta är ett par webbsidor som är färdigskapade. Pris för hela paketet (inkl. support, design, installation, domänöverföring och transferavgift): 19 900 kr ex moms Pris för enbart domän enligt överenskommelse. Pris för mallen, 8500 kr ex moms grillbar.se bistrocity.se...

Joolo Webbdesign är ett hobbyprojekt som drivs av familjen Rossini. Det är jag Henrik som installerar och konfigurerar WordPress installationen och sedan bygger, designar och administrerar webbsidor med hjälp av temat Divi från Elegant Themes. Min fru Sabina assisterar med smarta inspel.

Jag har jobbat med webbpubliceringssystemet WordPress i över femton år. Att det blev just WordPress var för dess enkelhet, för att det fanns en sådan bra och fri support kring systemet och många bra teman och plugins utvecklade av engagerade användare som var fria att använda. Nu erbjuder jag mina tjänster även till dig så du har möjlighet att få en snygg och mobilvänlig hemsida utan att det kostar skjortan.

Jag kan även erbjuda dig och ditt företag Chatbottar och nya smarta automatiska lösningar. Jag använder plattformar som t ex ActiveChat och Landbot, men kan även hantera ChatFuel, DialogFlow m fl Läs mer på systersiten digitalassistent.se.

Eftersom jag arbetar fulltid med annat arbete så är detta ett hobbyprojekt som jag gör på min fritid. Jag kan inte att ta åt mig mer projekt än jag klarar av att hantera så vill du ha hjälp gäller det att vara ute i tid! Jag vänder mig främst till småföretagare och föreningar.

Har du frågor kring våra tjänster så kontakta mig gärna via e-post henrik@joolo.se så hör jag av mig inom kort.