Kundcase: GA Konsulting

Ett uppdrag att uppgradera en äldre webbplats och med hjälp av Divi uppdatera och fräscha upp designen.

Bild: Kundcase: GA Konsulting

SIdan innehåller information om Gunillas företag som är en kunnig, nyfiken och trygg förändringsledare. Idag arbetar hon med att stötta hela eller delar av verksamheter som vill utveckla arbetsplatsen till en ännu mer effektiv och välmående organisation. Allt för att skapa en långsiktigt hållbar utveckling. Alltid i nära samarbete med kunderna.

Besök gärna GA Konsulting för mer information.

Kundcase: Restaurang Skärgården i Linanäs

Emre och Sedat hade problem med sin domän och fick skaffa ett nytt domännamn. Jag hjälpte dem att reda ut detta och det blev restaurangskargarden.se som vi sedan byggde upp en ny hemsida kring.
Sidan erbjuder menyer & information om den populära restaurangen i Skärgården. Meny är uppbyggd med en lösning som de enkelt kan hantera med hjäp av en egen sk posttyp.

Se resultat på restaurangskargarden.se

Kundcase: Synia.se

Mitt senaste projekt var att konvertera om optikern Synia i Gnestas hemsida till Divi.

Bild: Kundcase: Synia.se

Det fanns redan en färdig mall att utgå ifrån och bilder och texter var således helt klara.

Se resultatet på https://synia.se/

Har du också behov av att fräscha upp din sida och använda Divi som sidbyggare för att enklare kunna uppdatera texter och bilder?
Jag hjälper dig gärna!

Kontakta mig nu för en prisvärd offert!

Kundcase: Hagsjö Projektkontroll

Victor på Hagsö Projektkontroll har jag löpande hjälpt med en ny hemsida och sedan en uppföljning med landningssidor för de orter där han främst är tillgänglig.

Hagsjö Projektkontroll är ett familjeföretag som drivs av Victor och hans far Anders och de erbjuder rådgivning och tjänster inom byggprocessen. Ex kontrollansvarig inom PBL, bygg- och projektledning samt besiktning. Sidan hagsjo.se är en sk broschyrsida för företaget med all information främst på startsidan. Det finns även en del landningssidor för relevanta orter inom företagets upptagningsområde.

Man möts först av en helbreddsyta med sk ”typewriter-effekt”, dvs animerad text, och tydliga knappar för att lätt kunna veta mer om och kontakta Hagsjö. Knapparna öppnar formuläret som använder pluginet Forminator istället för Divis inbyggda modul.

Loggan är som default gömd och visas först då man scrollar nedåt, det gäller även menyn som samtidigt krymper lite då man rör seig nedåt på sidan.
I kanten av sidan används klistrade knappar för att hela tiden erbjuda en länk till kontaktsida och frågor och svar.

Blurbs på sidan som informerar om Hagsjös tjänster är gjorda som pop-ups med tillägget Popups for Divi. En kul detalj är att i mobilvy så scrollar man denna rad horisontellt.

En nyhetsslider med tillägget 4Divi carousel posts scroll visar Hagsjös senaste projekt vilket ökar intresset för fortsatt läsning på sajten.

Footern visar kontaktuppgifter samt de certifikat Hagsjö innehar.

Sidan är byggt med utgångspunkt mobile first och i mobil vy så är menyn anpassad så den glider ut från höger. Menybakgrunden är transparent som standard men växlar till en mörg grön färg som krymper ihop vid scroll.

Färgskala: Svart, grått, mörgrönt, orange
Typsnitt: Teko, Hind

Kundcase: Svenska Homeopatkliniken

I detta projekt hjälpte jag ägaren Yvonne med implementation av medlemsskapstillägget Wishlist Member. Svenska Homeopatkliniken fokuserar på att sälja onlinekurser och har tidigare använt sig av olika onlinetjänster som tillsist blev för dyra. Betalningen hanteras via Stripe.

Kurser hon erbjuder är t ex vid influensa, pollenallergi och migrän. Det finns även kurser i hur du håller i ett webinar och skapar webbkurser.

Vi la även till nyhetsbrevsstillägget MailPoet som integreras i din WordPressinstallation och där du direkt i gränssnittet kan adminstrera prenumeranter, mejl och listor.

Wishlist Member

Wishlist Member är en av de större medlemspluginen för WordPress. Den fungerar alldeles utmärk att använda t ex med Divi-temat.
Det man kan tänka på är att tillägget bör översättas med en PO-editor till svenska.

För att komma igång rekommenderar jag att man först skapar man upp en kurs och ställer in de notifieringar och inställningar som behövs och är generella. Då är det sedan enkelt att kopiera en kurs och använda samma inställningar.

Det finns flera integrationer inbyggda i WishList Member som t ex betalningar med Stripe eller Paypal, men även för e-postutskick som MailChimp eller Mailpoet.
Här kan du se ett exempel på en kurs som Svenska Homeopatikliniken har lagt upp och där man kan köpa medlemskap.
https://www.svenskahomeopatkliniken.se/kurser/vid-influensa/

MailPoet

MailPoet används för att skicka e-post från din hemsida och hantera prenumeranter. Du kan enkelt addera ett nyhetsbrev med mallar direkt i WordPress. Det går även sätta upp välkomstmejl för nya prenumeranter och att det skickas ut ett brev då nya inlägg postas på sidan.

Du kan hantera olika listor och erbjuda att dessa ges som alternativ att prenumerera på då man kommenterar eller blir medlem på sajten (t ex med Wishlist Member då!).
Du ser lätt systemstatus och har enkelt tillgång till support direkt då din sida via en hjälpwidget.

Detta är den recension jag senare fick av Yvonne, vilket var kul att läsa. Jag tycker vårt samarbete blev bra och vem vet, kanske vi teamar ihop med en Divi kurs i framtiden 🙂

Bild: Kundcase: Svenska Homeopatkliniken