fbpx

Hjälp med hemsida?

Wordpress | Divi | Chatbottar

Vi guidar dig i din process för uppdatering/skapande av ny hemsida. Du får en mobilvänlig, lättskött och snygg sida samtidigt som du själv kan fokusera på dina egna arbetsuppgifter.

Starta här

Har du en befintlig hemsida?

Er sida fungerar, men är svår att navigera och hantera?
Jag flyttar din webbplats till WordPress och Divi. Så gjorde jag t ex med Solidmakarna, läs mer här
Divi-temat ingår i mina priser (värde från 89$/år).

...Eller behöver du en ny?

Här ser jag till att installera och designa en hemsida från grunden eller kanske stödjer dig i din process för att få klart sin befintliga sida, byggd i WordPress då förstås.

Trygghet

Serviceavtal.
Jag uppdaterar ”kärnan” av din webbplats och håller lite koll åt dig.
Ett årligt serviceavtal anpassas efter varje webbplats. Ca 1gg/månaden för en normal sida och kanske 4/ggr/år för en mindre sida.

Jag rekommenderar att du använder t ex Loopias webbhotell. Med Loopia så finns alltid möjlighet att återställa din WordPress-webbplats upp till 30 dagar vilket avsevärt snabbar upp ev felhantering.

Virtuell assistent

Jag kan även fungera som din virtuella assistent eller bollplank
– Stödja dig i ditt hemsidesprojekt
– Hjälpa dig och ditt företag att publicera innehåll på sociala medier
– Ta fram logotyper, bilder, grafik & texter för ditt behov
– Hålla koll på din webbtrafik för att se att din webbplats verkligen får besökare
– Analysera och ge dig smarta optimeringstips för att lyckas på webben och så att Google och andra sökmotorer vet vad din sida handlar om (SEO)
– Utbilda dig i hur du sköter din webbplats med WordPress och Divi. Jag erbjuder privatsessioner över Skype (minst 3 h totalt)

Vad kostar det?

Priser.

Hur stort är ett berg? Detta beror såklart på omfattningen. Mellan 6 900 kr – 10 000 för ett mindre projekt.

Kontakta mig för en fri telefonkonsultation på 15-30 minuter så pratar vi igenom dina behov och jag kan sedan lämna ett förslag på hur vi ska samarbeta.

Är det ett mindre och välstrukturerat uppdrag kan du få ett fast pris på det jobb du önskar få utfört. Har du lite lösa ideer och vill ha hjälp med installation, mallar osv så tar jag betalt per timme.

När du anlitar mig slipper du anställningskostnader och betalar enbart för de timmarna som du behöver. Kostnaden per timme är 690 kr plus moms. Minimidebitering är 3 timmar.

Prisexempel

5Exempel på standard webbplats:

 

  • Installation och konfiguration av WordPress publiceringssystem på ert webbhotell (domänavgift och webbhotell tillkommer beroende på val av leverantör)
  • Installation och konfiguration av Divi (ingår) med lämpliga tillägg för säkerhet, seo, formulär osv.
  • Design av 5 sidor eller en enskild sida med fem sektioner (med text och bild som du har klar). Startsida, om företaget, kontaktformulär, tjänster som erbjuds och kanske länkar eller samarbetspartners. 
  • Uppföljning och ändringar (max 3 rundor)
  • Utbildning/kom-i-gång (online).
  • Tips på hur du syns i sökmotorerna
  • Dokumentation med användaruppgifter

 

Ca 10-15 timmars arbete.

 

Du kan antingen köpa loss din Divi-licens själv eller använda vår licens.

 

Här kan du köpa din licens på Divi hos Elegant Themes till 10% rabatt > https://joolo.se/kampanjrabatt.

 

 

 

Mer om företaget

Joolo Webbdesign är ett hobbyprojekt för att hjälpa t ex mindre företag, föreningar och enskilda firmor med webbplatser i det välkända webbpubliceringssystemet WordPress och temat Divi från Elegant Themes. Projektet ägs och drivs av familjen Rossini. Det är jag Henrik som installerar och konfigurerar WordPress installationen och sedan bygger, designar och administrerar webbsidor. främst i WordPress-temat Divi.
Min fru Sabina assisterar med smarta inspel och fotograferar gärna härliga bilder att använda på våra webbplatser och vår dotter Louisa kan hjälpa till med  teckningar till din hemsida.

Att det blev just WordPress var för dess enkelhet

Henrik har jobbat med webbpubliceringssystemet WordPress i över femton år. Att det blev just WordPress var för dess enkelhet, för att det fanns en sådan bra och fri support kring systemet och dessutom för att det fanns så många bra teman och plugins utvecklade av engagerade användare som var fria att använda.

Eftersom jag arbetar fulltid med annat arbete så är detta ett hobbyprojekt som jag gör på min fritid. Vi kommer inte att ta åt oss mer projekt än att vi klarar av att hantera så vill du ha hjälp gäller det att vara ute i tid! Vi vänder oss främst till småföretagare och föreningar.

Har du frågor kring våra tjänster så kontakta oss gärna via formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Hör gärna av dig

Är du redo att få veta mera, göra en förfrågan eller boka in oss direkt?

Henrik Rossini
Telefon: +46 730556145
Postadress: Bäckvägen 88, VALBO

Acceptera vår intregritetspolicy innan du skickar

Genom att använda detta formulär accepterar du per automatik att vi på Joolo Webbdesign får spara dina inmatade data för att kunna komma i kontakt med dig och besvara din fråga. Läs mer under vår integritetspolicy