fbpx

Hjälp med hemsida?

Med WordPress & Divi

Vi stödjer dig i din process för uppdatering/skapande av ny hemsida. Du får en mobilvänlig, lättskött och snygg sida samtidigt som du själv kan fokusera på dina egna arbetsuppgifter.

Starta här

Portfolio

Ett urval av nöjda kunder som vi hjälpt senaste året.

“Kreativ, flexibel och snabb hjälp med vår hemsida”

Krister Frid

Ägare, Krister Frid Trubadur

“Tycker det har fungerat bra tillsammans med Henrik på Joolo Webbdesign. Okomplicerat och smidigt med vårt samarbete och resultatet blev bra. Samt att det är prisvärt.”

Henrik Andersson

Ägare, Solidmakarna AB

Jag kan varmt rekommendera Joolo Webbdesign till dig som är i behov av en hemsida. Snabbt, enkelt och fin design. Lyhörd för kundens önskemål och bra service.

Daniel Knuts

Ägare, Turridning i Mackmyra

NYHETER

Då och då postar vi nyheter här på sidan, men oftast på Facebook.
Det kan vara tips och trix för dig som själv underhåller din hemsida, presentation av kundcase eller erbjudanden som vi tror passar dig.

Loopia rabatt

Loopia rabatt

Loopia erbjuder i en kampanj nu rabatt på sina tjänster. Passa på om du går i tankar att skapa en hemsida med t ex Divi och WordPress. Länk till Loopias kampanjsida

läs mer
Hemsida i WordPress 2019?

Hemsida i WordPress 2019?

Välkommen år 2019, nu är det dags att ta nya tag här på Joolo Webbdesign!
Vi är laddade och sugna på att hjälpa dig ta din webbsida vidare.

Jag undrar:

Har du sett över din hemsida på länge?
Hittar dina besökare den?
Får de all information de behöver?
Är det lätt att hitta den informationen?
Hinner du med att uppdatera informationen?
Om du svarar nej på minst en av ovanstående frågor är det kanske dags att fundera på en åtgärd?

läs mer
Kundcase: Krister Frid – Trubadur

Kundcase: Krister Frid – Trubadur

Krister och hans fru Anne bor i samma by som mig i Valbo. De hörde av sig till mig eftersom de behövde hjälp med att utveckla en ny hemsida. Sedan tidigare publicerade de mest på blogspot och en del på Facebook-sidan. Domännamnet kristerfrid.se var registrerad men...

läs mer

Vilka vi är

Joolo Webbdesign är ett hobbyprojekt för att hjälpa t ex mindre företag, föreningar och enskilda firmor med webbplatser i det välkända webbpubliceringssystemet WordPress och temat Divi från Elegant Themes. Projektet ägs och drivs av familjen Rossini. Det är jag Henrik som installerar och konfigurerar WordPress installationen och sedan bygger, designar och administrerar webbsidor. främst i WordPress-temat Divi.
Min fru Sabina assisterar med smarta inspel och fotograferar gärna härliga bilder att använda på våra webbplatser och vår dotter Louisa kan hjälpa till med  teckningar till din hemsida.

Att det blev just WordPress var för dess enkelhet

Henrik har jobbat med webbpubliceringssystemet WordPress i över femton år. Att det blev just WordPress var för dess enkelhet, för att det fanns en sådan bra och fri support kring systemet och dessutom för att det fanns så många bra teman och plugins utvecklade av engagerade användare som var fria att använda.

Eftersom jag arbetar fulltid med annat arbete så är detta ett hobbyprojekt som jag gör på min fritid. Vi kommer inte att ta åt oss mer projekt än att vi klarar av att hantera så vill du ha hjälp gäller det att vara ute i tid! Vi vänder oss främst till småföretagare och föreningar.

Har du frågor kring våra tjänster så kontakta oss gärna via formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Kontakta oss

Är du redo att få veta mera, göra en förfrågan eller boka in oss direkt?

Henrik Rossini
Telefon: +46 730556145
Postadress: Bäckvägen 88, VALBO

Acceptera vår intregritetspolicy innan du skickar

Genom att använda detta formulär accepterar du per automatik att vi på Joolo Webbdesign får spara dina inmatade data för att kunna komma i kontakt med dig och besvara din fråga. Läs mer under vår integritetspolicy