Webbplats-Audit

Från 2900 kr

Alla priser anges exkl. moms och är från priser. I flera fall anges exempelpriser i texten för att lättare förklara prisbilden.
Fakturering sker via Frilans Finans med 30 dagars betalningsvillkor.

Maximera din webbplats potential med en Webbplats-Audit

I den digitala världens hjärta ligger din webbplats – ditt varumärkes digitala ansikte utåt och en avgörande komponent i din marknadsföringsstrategi. Men hur vet du om din webbplats verkligen presterar på topp? Min webbplats-audit är lösningen du behöver för att avslöja dolda möjligheter, identifiera förbättringsområden och optimera din webbplats för ultimat framgång.

Vad Innebär en Webbplats-Audit?

En webbplats-audit är en djupgående granskning och analys av din webbplats ur flera viktiga perspektiv: teknisk prestanda, användarupplevelse (UX), innehåll, sökmotoroptimering (SEO) och säkerhet. Vi använder verktyg och erfarenhet för att ge dig en klar bild av din webbplats styrkor, svagheter och potentiella förbättringsområden.

Tjänster Inkluderade i Vår Webbplats-Audit:

Teknisk Analys:
Jag undersöker din webbplats laddningstid, mobilanpassning och andra tekniska faktorer som påverkar din webbplats prestanda och sökmotorrankning.

UX-Granskning:
En användarvänlig webbplats är nyckeln till att hålla besökare engagerade. Jag analyserar design, navigering, kall-till-handling-knappar (CTAs) och användarflöden för att säkerställa en optimal användarupplevelse.

Innehållsbedömning:
Kvalitativt innehåll är avgörande för att engagera din publik och förbättra din SEO. Jag granskar ditt webbplatsinnehåll för relevans, kvalitet och optimering.

SEO-Audit:
Jag analyserar din webbplats synlighet i sökmotorer, inklusive nyckelordsoptimering, meta-titlar och  beskrivningar för att identifiera förbättringsmöjligheter.

Säkerhetskontroll:
Din webbplats säkerhet är avgörande för att skydda både din och dina användares data. Jag kontrollerar för sårbarheter och ger rekommendationer för att förbättra din webbplats säkerhet.

Varför Är En Webbplats-Audit Viktig?

Identifiera Förbättringsområden: En audit ger dig insikt i vad som fungerar bra och vad som kan förbättras, vilket möjliggör riktade åtgärder.
Förbättra Användarupplevelsen: Genom att förstå hur besökare interagerar med din webbplats kan du göra nödvändiga justeringar för att förbättra deras upplevelse och öka konverteringarna.
Optimera för Sökmotorer: Förbättra din webbplats synlighet i sökmotorerna och locka mer kvalitativ trafik.
Öka Webbplatsens Prestanda: Förbättra laddningstider och teknisk prestanda för att hålla besökare kvar på din webbplats längre.
Säkerställa Webbplatsens Säkerhet: Skydda din webbplats och dina användares information från säkerhetshot.

Låt mig hjälpa dig att ta din webbplats till nästa nivå. Kontakta mig idag för att boka din webbplats-audit och börja resan mot en starkare, mer framgångsrik online närvaro.

Priset 2900 kr gäller för en audit av en mindre företagswebbplats med maximalt 20 sidor.

Kontakta mig om denna tjänst

Se fler tjänster jag erbjuder