fbpx

Personlig webbhjälp

Wordpress | Divi | Chatbottar

Frilansande guide inom området WordPress och Divi. Hjälper er med flytt/uppdatering/skapande av er hemsida. Ni får en mobilvänlig, lättskött och proffsig hemsida till en låg kostnad.

Starta här

Har du en befintlig hemsida?

Er sida fungerar, men är svår att navigera och hantera?
Jag flyttar din webbplats till WordPress och Divi. Så gjorde jag t ex med Solidmakarna, läs mer här
Divi-temat ingår i mina priser (värde från 89$/år).

...Eller behöver du en ny?

Här ser jag till att installera och designa en hemsida från grunden eller kanske stödjer dig i din process för att få klart sin befintliga sida, byggd i WordPress då förstås.

Kompetens

Jag hjälper er att ta fram en hemsida med verktygen WordPress och Divi.  

Allt sker enligt best practice så att du blir synlig och tillgänglig för dina kunder. Jag har över tio års erfarenhet av WordPress.

Med WordPress som webbpubliceringssystem blir dina sidor enkla att hitta, använda och uppdatera. Du kan sköta din hemsida från en dator, men även uppdatera nyheter via en smartphone-app eller e-post.

På toppen av din sida lägger jag världens mest populära WordPress-tema, Divi från Elegant Themes. Jag har arbetat med Divi runt fem år och byter inte gärna till något annat tema. Med Divi får du tillgång till en massa färdiga funktioner och mallar så att du snabbt och enkelt kan bygga strukturer, layouter, formulär mm

Personlig support

Jag finns alltid tillgänglig om du har frågor eller funderingar.

Behöver Ni hjälp, guidning eller utbildning på er hemsida eller det jag levererat så är det bara att kontakta mig.

Uppstår det problem så gör jag mitt bästa för hjälpa dig. Har du tecknat ett serviceavtal så prioriterar jag dig givetvis!

Joolo Webbyrå drivs som ett hobbyföretag och jag har ett ordinarie arbete dagtid så tyvärr kan jag inte alltid hjälpa dig omgående, men jag gör mitt bästa. Tider då jag enklast nås är helgfria vardagar kl 18-21 samt helger 08-12.

Enklast är att du sammanfattar din fråga via e-post och mejlar mig så hör jag av mig så fort jag kan. 

 

Trygghet

En webbplats sköter sig inte själv, du bör tänka över ett serviceavtal.

Om du inte har tid eller kompetens så kan du överlåta driften av din hemsida åt mig. Jag håller då koll på din webbplats, justerar ev problem som dyker upp i Google Search Console eller t o m felstavningar eller felaktiga beteenden som att du använder ”fel tekniker”.

Jag uppdaterar ”kärnan” av din webbplats samt dina tillägg och Divi temat för att undvika säkerhetshål. 

Ett serviceavtal anpassas efter din hemsida.

Jag rekommenderar att du använder ett webbhotell med inkluderad backup som t ex Loopia, Templ.io eller TrulyWP webbhotell. Då finns alltid möjlighet att återställa din WordPress-webbplats snabbt vilket avsevärt snabbar upp ev felhantering.

Virtuell assistent

När du behöver extra hjälp eller ett bollplank för din webbsida.

Exempel på aktiviteter jag kan stödja ert företag med:

– Bollplank i ditt hemsidesprojekt
– Hjälpa dig och ditt företag att publicera innehåll på sociala medier
– Ta fram logotyper, bilder, grafik & texter för ditt behov
– Hålla koll på din webbtrafik för att se att din webbplats verkligen får besökare
– Analysera och ge dig smarta optimeringstips för att lyckas på webben och så att Google och andra sökmotorer vet vad din sida handlar om (SEO)
– Utbilda dig i hur du sköter din webbplats med WordPress och Divi.

Jag erbjuder privatsessioner över Skype (minst 3 h total debitering om du inte redan är befintlig kund av komplett hemsida)

Vad kostar det?

Att anlita en frilanskonsult blir oftast maximalt en tredjedel av kostnaden jämfört med traditionella webbyråer.

Kostanden för ert företag beror såklart på omfattningen. Min projekt jag åtar mig ligger oftast mellan 6 900 kr – 20 000.

Kontakta mig för en fri telefonkonsultation på ca 30 minuter så pratar vi igenom dina behov och jag kan sedan lämna ett förslag på kostnad och hur vi kan samarbeta.

Är det ett mindre och välstrukturerat uppdrag kan du få ett fast pris på det jobb du önskar få utfört. Har du lite lösa ideer och vill ha hjälp med installation, mallar osv så tar jag betalt per timme.

När du anlitar mig slipper du anställningskostnader och betalar enbart för de timmarna som du behöver.

Kostnaden per timme är 690 kr plus moms och minimidebitering är 3 timmar.

Prisexempel

Exempel avser en standardwebbplats för ett mindre företag med max 5 sidor utan stora anpassningar,
6 900 kr exkl. moms

  • Installation och konfiguration av WordPress publiceringssystem på ert webbhotell (domänavgift och webbhotell tillkommer beroende på val av leverantör)
  • Installation och konfiguration av temat Divi som ingår (värde ca 2 500 kr) 
  • Installation och konfiguration av önskade + lämpliga tillägg (t ex säkerhet, seo, formulär). Premiumtillägg köper ni själva och levererar inlogg så jag kan installera dem. 
  • Design av upp till 5 sidor eller en enskild sida (sk onepager) med fem sektioner. Text och bild har du klart innan projektet startar. Ex: Startsida, Om företaget, kontaktformulär, tjänster som erbjuds och kanske länkar eller samarbetspartners.
  • Uppföljning och ändringar (max 3 rundor)
  • Utbildning/kom-i-gång (online ca 1h).
  • SEO-tips på hur du syns i sökmotorerna
  • Dokumentation med användaruppgifter på en gemensam  Google Drive mapp.
  • Tre månaders serviceavtal ingår från 1/1 2020 i alla sajtpaket, så att ni kan testa tjänsten.

Ca 10-15 timmars arbete.

Du kan antingen köpa loss din Divi-licens själv eller använda vår licens.

Här kan du köpa din licens på Divi hos Elegant Themes till 10% rabatt > https://joolo.se/kampanjrabatt

 

 

Mer om företaget

Joolo Webbbyrå är namnet på mitt hobbyprojekt där jag som frilansande konsult hjälper mindre företag, föreningar och enskilda firmor med webbplatser i det välkända webbpubliceringssystemet (CMS) WordPress i kombination med temat Divi från Elegant Themes. Projektet ägs och drivs av Henrik Rossini. Det är jag som installerar och konfigurerar WordPress installationen och sedan bygger, designar och administrerar webbsidor.

Min fru Sabina assisterar med smarta inspel och fotograferar gärna härliga bilder att använda på våra webbplatser och vår dotter Louisa kan hjälpa till med unika teckningar till din hemsida.

Att det blev just WordPress var för dess enkelhet

Jag har engagerat mig i webbpubliceringssystemet WordPress i mer än tio år. Att det blev just WordPress var för dess enkelhet, för att det fanns en sådan bra och fri support kring systemet och dessutom för att det fanns så många bra teman och plugins utvecklade av engagerade användare som var fria att använda.

Eftersom jag arbetar fulltid med annat arbete så är detta ett hobbyprojekt som jag gör på min fritid. Jag kommer därför inte att ta åt oss mig fler projekt än att jag hinner och klarar av att hantera. Så vill du ha hjälp gäller det att vara ute i tid! Vi vänder oss främst till småföretagare och föreningar.

Har du frågor kring mina tjänster så kontakta mig gärna via formuläret nedan så hör jag av mig inom kort.

Hör gärna av dig

Är du redo att få veta mera, göra en förfrågan eller boka in mig direkt?

Henrik Rossini
Telefon: +46 730556145
Postadress: Bäckvägen 88, VALBO

Acceptera vår intregritetspolicy innan du skickar

Genom att använda detta formulär accepterar du att Joolo Webbbyrå får spara dina data för att kunna komma i kontakt med dig och besvara din fråga. Läs mer under vår integritetspolicy