fbpx

Wordpress_logo_8Ny versionen av WordPress är döpt till ”Clifford”, för att hedra trumpetaren Clifford Brown. Ny funktioner i 4.4 gör att din webbplats blir mer responsiv (mobilvänlig). Man lanserar även ett nytt gratistema, Twenty Sixteen.
Några av nyheterna i korthet:

 • Responsiva bilder
  WordPress anpassar nu per automatik bildstorleken beroende på vilken enhet man använder.
 • Bädda in länkar
  Nu kan du kopiera en länk i ett inlägg och en förhandsgrankning visas, se ex nedan där jag bäddat in posten om alla WordPress nyheter i 4.4

WordPress 4.4 “Clifford”

 • Nyheter kring Rest API hanteringen
  Förenklar hanteringen för mer avancerad utveckling
 • Förbättring i kodhantering för ex ”Term meta”
 • Förbättring i kommentarsfunktionalitet

Läs hela posten från WordPress här

 

Joolo Webbdesign är ett hobbyprojekt som drivs av familjen Rossini. Det är jag Henrik som installerar och konfigurerar WordPress installationen och sedan bygger, designar och administrerar webbsidor med hjälp av temat Divi från Elegant Themes. Min fru Sabina assisterar med smarta inspel och fotograferar gärna härliga bilder att använda på våra webbplatser.

Jag har jobbat med webbpubliceringssystemet WordPress i över femton år. Mest byggt en del sajter åt vänner och bekanta. Att det blev just WordPress var för dess enkelhet, för att det fanns en sådan bra och fri support kring systemet och dessutom för att det fanns så många bra teman och plugins utvecklade av engagerade användare som var fria att använda. Nu vill vi testa att erbjuda våra tjänster även till dig så även du har möjlighet att skaffa en snygg och mobilvänlig hemsida utan att det kostar skjortan.

Eftersom jag arbetar fulltid med annat arbete så är detta ett hobbyprojekt som jag gör på min fritid. Vi kommer inte att ta åt oss mer projekt än att vi klarar av att hantera så vill du ha hjälp gäller det att vara ute i tid! Vi vänder oss främst till småföretagare och föreningar.

Har du frågor kring våra tjänster så kontakta mig gärna via e-post henrik@joolo.se så hör jag av mig inom kort.

Share This