Resurser

”Börja här om du vill bygga din hemsida själv”

Här har vi samlat ett urval av de verktyg och resurser vi använder på våra webbplatser och i vårt dagliga arbete. Alla länkar leder till produkter eller tjänster som vi själva har använt och verkligen kan rekommendera. Håll till godo!

Vissa av länkarna är sk affiliate-länkar, vilket innebär att om du köper eller testar ett verktyg som leder till köp så får vi en liten provision av leverantören. Detta är inget som påverkar priset för dig.

Webbhotell

Bild: Resurser

Loopia webbhotell

Webbhotell och hemsida för alla

Tre enkla steg:

1 Beställ
2 Välj domännamn
3 Installera hemsida, webbutik eller blogg med ett klick
Med ett webbhotell hos Loopia räcker det med ett klick för att komma igång med både hemsida, e-post, blogg och webbutik.

Du kan skapa obegränsat antal hemsidor och e-postadresser och har du frågor om ditt webbhotell finns support öppen varje dag, året om.

Pris från 84 kr/mån

Verktyg

Bild: Resurser

FIleZilla FTP-klient

FileZilla är en gratis FTP-klient för att hantera filer. Oumbärlig då du ska hantera och uppdatera din WordPress katalog.

WordPress teman

Bild: Resurser

Elegant Themes medlemskap

Köp medlemskap årsvis eller livstid och du får full tillgång till:

– Över 80 premiumteman, inklusive det välkända Divi-temat och både den klassiska Divi-byggaren och den visuella sidbyggaren.
– Ett antal premiumplugins, ex för att samla in e-postadresser (Bloom) och integration mot dina Sociala medier (Monarch)
– Support mm
– Finns även massvis av Facebook-grupper där medlemmar kan hjälpa och tipsa om vidareutveckling av sidan.

Pris 89$-249$

Bild: Resurser

Wordpress Sverige

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det perfekta verktyget för privatperson som företag.

Det är helt gratis att ladda ner och installera.