Btech Music

Btech

Jan Eklund är bosatt i Stockholm och hittade mig via Google och efter att ha kollat igenom min hemsida https://joolo.se. Efter att ha sett tidigare arbeten i min portfolio tog han kontakt med mig för att re-lansera hans skivbolag med svenskproducerad housemusik från 90-talet.

Jan var stor inom svensk house och producerade gruppen Clublands låtar tillsammans med låtskrivaren Morgan King och sångerskan Zemya Hamilton. Deras största hit var singeln ”Hold on (Tighter to Love)”. Han var även engagerad i projekt som House Of Virginism, The House Sound of Stockholm, The Techno Sound of Stockholm m fl. Läs gärna mer om Jan och hans projekt här

Btech was the first underground house label coming out of Scandinavia, with artists and projects such as Clubland, House Of Virginism, Donna Giles, Sound Source, MDA and Morgan King. Now we’re back.

Kundens önskemål var att återskapa en nostalgisk känsla med hjälp av gamla skivomslag för varumärket Btech. Som vanligt använder jag WordPress och premium-temat Divi eftersom det blir snyggt, är enkelt att hantera och anpassar sidan så den ser bra ut även i mobilen.

Är du intresserad av att prova Divi själv? Använd denna länk för att få aktuella rabatter

Webbsidan blev uppbyggd med 4 sidor:

  • Startsida
  • Om bolaget
  • Releases (visar en växlare med skivomslag byggd som en sk anpassad posttyp med speciella fält för enklare hantering)
  • Kontaktsida

Kravet var också att det ska vara enkelt att uppdatera och lägga till fler album och singlar allt eftersom. Detta löstes med en sk anpassad posttyp som jag kallade ”album”. Med en sådan kan man helt och hållet anpassa ett inlägg med egna fält som i detta fall Spotify-URL, albumbeskrivning osv. I framtiden kan det även blir en uppdatering med flera musikstreaming-tjänster.

Så här beskriver Jan Eklund (CEO på Btech) samarbetet med Joolo Webbdesign efter lansering:

Stor kunskap, noggrannhet och enormt tålamod med petiga kunder. Så skulle jag sammanfatta Henrik Rossini som hjälpte mig att göra en förträfflig hemsida åt mitt skivbolag. Det var ett rent nöje att arbeta med honom.

Typ av webbsida: Enklare företagssida

Beställare: Jan Eklund, CEO, Btech Music

Webbsidans adress: https://btechmusic.com/

Publicerad: 2019

Färg: Svart, Vit

Tillägg: Forminator, DIVI Carousel Posts Scroll