Portfolio

Ett urval av nöjda kunder som vi hjälpt senaste året.

”Vi tog fram en sida som skulle erbjuda överskådlig meny både för mat och dryck. Möjlighet att publicera nyheter dels på startsidan i en sk slider och även som blogginlägg. Med Divi så kan Thomas enkelt dekativera/kopiera moduler t ex i menyn då den ändras kontinuerligt”

Thomas Deime

Ägare, Skärgårdskrogen Utvalnäs

”Stor kunskap, noggrannhet och enormt tålamod med petiga kunder. Så
skulle jag sammanfatta Henrik Rossini som hjälpte mig att göra en
förträfflig hemsida åt mitt skivbolag. Det var ett rent nöje att
arbeta med honom.”

Jan Eklund

CEO, Btech Music

“Kreativ, flexibel och snabb hjälp med vår hemsida”

Krister Frid

Ägare, Krister Frid Trubadur

“Tycker det har fungerat bra tillsammans med Henrik på Joolo Webbdesign. Okomplicerat och smidigt med vårt samarbete och resultatet blev bra. Samt att det är prisvärt.”

Henrik Andersson

Ägare, Solidmakarna AB

”Jag kan varmt rekommendera Joolo Webbdesign till dig som är i behov av en hemsida. Snabbt, enkelt och fin design. Lyhörd för kundens önskemål och bra service.”

Daniel Knuts

Ägare, Turridning i Mackmyra

”Rekommenderar starkt!

Jag köpte ett ”standardpaket” till mitt företag där allt ingick. Beskrev lite övergripande vad jag var ute efter, skickade förslag på sidor som jag tyckte hade god funktionalitet och utseende.

Henrik återkom med förslag innehållande temafärger/passande fonter/upplägg m.m. Därefter ordnade jag fram texter som han fyllde sidan med.

Efter avstämningar med justeringar som jag önskat längs vägen är jag riktigt nöjd med slutresultatet.
+ Kvalitet
+ Känsla för design
+ Optimering & plugins
+ Prisvärt!
+ Bra kommunikation”

Victor Nyström

Ägare, Hagsjö Projektkontroll AB

Här hjälpte jag till med implementation av Wishlist Member för Yvonnes kurser samt konfiguration av MailPoet nyhetsbrevstjänst.

”Tack Henrik för all input och hjälp. Jag rekommenderar verkligen Henrik. Han har hjälpt mig implementera moduler i wordpress och har gjort det snabbt och effektivt. Bra dialog och oavsett tid på dygnet har jag fått hjälp var gång det behövts. Han kan sin sak och jag är så tacksam över att fått din hjälp.”

Yvonne Sand

Ägare, Svenska Homeopatkliniken