fbpx

Nu har vi vi vårt första färdiga Divi-tema färdigt till försäljning. Du kan t o m köpa hela webbplatsen med domännamnet stall1.se om du vill och installera det på ditt egna webbhotell (ingår i priset).

Hem

Köp webbplatsen inklusive domänen stall1.se

Du köper domännamet stall1.se inklusive det utseende du ser på denna sajt. I priset ingår all hjälp du behöver för att installera detta på ditt egna webbhotell. Du får även ett underhållsavtal under ett år(värde 6 000 kr) där vi ser till att hålla WordPress samt temat uppdaterat och säkert, motsvarar ca 1 timme/månad. Kostnad för domännamnet blir efter ett år ca 139 kr/mån och faktureras fr o m år 2 av Loopia. Väljer du att inte förlänga underhållsavtalet år 2, rekommenderar vi att du köper loss en egen licens av premiumtemat DIVI (249 USD) för att få tillgång till de senaste uppdateringarna.

PRIS: 25 000 SEK + moms (eller bud)

Köp temat stall1

För dig som redan har en domän erbjuder vi dig att köpa endast temat. I priset ingår installation på ditt egna webbhotell samt ett underhållsavtal under ett år enligt samma princip som ovan. Från år två betalar du 6 000 kr/år för detta underhållsavtal.

PRIS: 15 000 SEK + moms

Saknar du webbhotell hjälper vi dig givetvis med att lösa detta utan extra kostnad. Vår rekommendation är Loopia.

VIrutell assistent

Har du ett behov av att få hjälp med att uppdatera din webbplats med innehåll? Vi erbjuder tjänsten virtuell assistent där vi kan sköta uppdateringen av din webbplats med innehåll och om så önskas delning på dina sociala kanaler.

PRIS: 500 SEK/TIMME + moms

Sätt upp flöde för nyhetsbrev

Önskar du även hjälp med att bygga din egna e-postlista för att kunna sända ut nyhetsbrev så tillhandahåller vi hjälp för att aktivera och sköta den tjänsten. Enklast är att använda MailChimp. Med hjälp av plugins på din webbplats kan vi sedan samla in adresser och göra utskick av nyhetsbrev.

PRIS ENLIGT OFFERT

Alla priser anges exkl. moms och faktureras primärt genom Frilans Finans.

Joolo Webbdesign är ett hobbyprojekt som drivs av familjen Rossini. Det är jag Henrik som installerar och konfigurerar WordPress installationen och sedan bygger, designar och administrerar webbsidor med hjälp av temat Divi från Elegant Themes. Min fru Sabina assisterar med smarta inspel och fotograferar gärna härliga bilder att använda på våra webbplatser.

Jag har jobbat med webbpubliceringssystemet WordPress i över femton år. Mest byggt en del sajter åt vänner och bekanta. Att det blev just WordPress var för dess enkelhet, för att det fanns en sådan bra och fri support kring systemet och dessutom för att det fanns så många bra teman och plugins utvecklade av engagerade användare som var fria att använda. Nu vill vi testa att erbjuda våra tjänster även till dig så även du har möjlighet att skaffa en snygg och mobilvänlig hemsida utan att det kostar skjortan.

Eftersom jag arbetar fulltid med annat arbete så är detta ett hobbyprojekt som jag gör på min fritid. Vi kommer inte att ta åt oss mer projekt än att vi klarar av att hantera så vill du ha hjälp gäller det att vara ute i tid! Vi vänder oss främst till småföretagare och föreningar.

Har du frågor kring våra tjänster så kontakta mig gärna via e-post henrik@joolo.se så hör jag av mig inom kort.

Share This