fbpx

Just nu söker jag dig mindre företagare, förening eller privatperson som är intresserad av att få hjälp med att bygga en hemsida i WordPress med temat DIVI från Elegant Themes.

Jag erbjuder just nu HALVA PRISET på jobb bokade innan 31/8 2017. Detta för att kunna bygga upp en portfölj att visa kommande intressenter. Erbjudandet gäller max 2 kunder om ca 10-20 h/projekt, därefter erbjuder jag 20% rabatt fram till sista augusti på resterande bokningar. Ord. timpris är 500 kr/h exkl. moms och faktureras via Frilans Finans.

Skriv några rader om dig och din vision med hemsidan i formuläret här: https://joolo.se/#contact så återkommer jag med besked.

Läs gärna lite mer om temat Divi på vår kampanjsida, http://divi.se

Joolo Webbdesign är ett hobbyprojekt som drivs av familjen Rossini. Det är jag Henrik som installerar och konfigurerar WordPress installationen och sedan bygger, designar och administrerar webbsidor med hjälp av temat Divi från Elegant Themes. Min fru Sabina assisterar med smarta inspel och fotograferar gärna härliga bilder att använda på våra webbplatser.

Jag har jobbat med webbpubliceringssystemet WordPress i över femton år. Mest byggt en del sajter åt vänner och bekanta. Att det blev just WordPress var för dess enkelhet, för att det fanns en sådan bra och fri support kring systemet och dessutom för att det fanns så många bra teman och plugins utvecklade av engagerade användare som var fria att använda. Nu vill vi testa att erbjuda våra tjänster även till dig så även du har möjlighet att skaffa en snygg och mobilvänlig hemsida utan att det kostar skjortan.

Eftersom jag arbetar fulltid med annat arbete så är detta ett hobbyprojekt som jag gör på min fritid. Vi kommer inte att ta åt oss mer projekt än att vi klarar av att hantera så vill du ha hjälp gäller det att vara ute i tid! Vi vänder oss främst till småföretagare och föreningar.

Har du frågor kring våra tjänster så kontakta mig gärna via e-post henrik@joolo.se så hör jag av mig inom kort.

Share This