fbpx

Nu har vi vi vårt första färdiga Divi-tema färdigt till försäljning. Du kan t o m köpa hela webbplatsen med domännamnet stall1.se om du vill och installera det på ditt egna webbhotell (ingår i priset).

Hem

Bild: Stall1.se, till salu
Köp webbplatsen inklusive domänen stall1.se

Du köper domännamet stall1.se inklusive det utseende du ser på denna sajt. I priset ingår all hjälp du behöver för att installera detta på ditt egna webbhotell. Du får även ett underhållsavtal under ett år(värde 6 000 kr) där vi ser till att hålla WordPress samt temat uppdaterat och säkert, motsvarar ca 1 timme/månad. Kostnad för domännamnet blir efter ett år ca 139 kr/mån och faktureras fr o m år 2 av Loopia. Väljer du att inte förlänga underhållsavtalet år 2, rekommenderar vi att du köper loss en egen licens av premiumtemat DIVI (249 USD) för att få tillgång till de senaste uppdateringarna.

PRIS: 25 000 SEK + moms (eller bud)

Köp temat stall1

För dig som redan har en domän erbjuder vi dig att köpa endast temat. I priset ingår installation på ditt egna webbhotell samt ett underhållsavtal under ett år enligt samma princip som ovan. Från år två betalar du 6 000 kr/år för detta underhållsavtal.

PRIS: 15 000 SEK + moms

Saknar du webbhotell hjälper vi dig givetvis med att lösa detta utan extra kostnad. Vår rekommendation är Loopia.

VIrutell assistent

Har du ett behov av att få hjälp med att uppdatera din webbplats med innehåll? Vi erbjuder tjänsten virtuell assistent där vi kan sköta uppdateringen av din webbplats med innehåll och om så önskas delning på dina sociala kanaler.

PRIS: 500 SEK/TIMME + moms

Sätt upp flöde för nyhetsbrev

Önskar du även hjälp med att bygga din egna e-postlista för att kunna sända ut nyhetsbrev så tillhandahåller vi hjälp för att aktivera och sköta den tjänsten. Enklast är att använda MailChimp. Med hjälp av plugins på din webbplats kan vi sedan samla in adresser och göra utskick av nyhetsbrev.

PRIS ENLIGT OFFERT

Alla priser anges exkl. moms och faktureras primärt genom Frilans Finans.

Share This