fbpx

Har du gått i tankar om att starta webbshop? Kan du tänka dig att använda WordPress, Divi och WooCommerce?

Jag letar nu en pilotkund för att själv komma igång med att bygga webbshoppar. Först till kvarn som jag skriver kontrakt med erbjuder jag nu 20% rabatt på ord. timkostnad första året om du hör av dig senast 28 februari 2019.
Ordinarie pris 640 kr/h exkl. moms.

WordPress är gratis att använda och temat Divi från Elegant Themes har jag i min portfölj så det ingår i projektet (värde ca 900 kr/år) så länge serviceavtal finns. WooCommere är också fritt att använda som en plugin till WordPress. Ev. kostnader för betalväxlar, webbhotell och domännamn tillkommer och debiteras direkt från de leverantörerna.

Gäller endast nya kunder som skriver serviceavtal årsvis (kostnad beror på omfattning) och som godkänns genom uppdragsavtal av fakturautställaren Frilans Finans.

Serviceavtal innebär att vi årsvis skriver ett kontrakt om uppdateringar av WordPress, Divi och plugins. Jag ser till så att systemen är uppdaterade med jämna mellanrum. Använder du ex Loopia som webbhotell ingår backup upp till 30 dagar. Ev. problemlösning som uppstår pga programvaruuppdateringar debiteras enligt ordinarie timkostnad. Ett exempel på serviceavtal är 6h/år där vi varannab  månad lägger tid på att se till så att din webbsida är uppdaterad med senaste systemversionerna. Serviceavtalet debiteras på första fakturan.

Hör av dig om det känns intressant!

Share This